Локация на събитието

Локация на събитието

Билети

Телефон: Мира Карадилова +359 887 782 740
Имейл : info@sofiatangofestival.com

Транспорт

София е добре свързана с повечето европейски градове и можете лесно да стигнете до фестивала със самолет/с кола или с автобус.

Транспорт до София

1. Самолет

Нискотарифните компании Ryanair, Wizz Air и EasyJet предлагат директни полети до София. България Еър и Луфтханза също предлагат удобни опции на разумни цени.

2. Автомобил

  • Greece: Thessaloniki – 300 km; Kavala – 315 km
  • Macedonia: Skopje – 250 km
  • Romania: Bucharest – 380 km
  • Serbia: Belgrade – 400 km; Nis – 170 km
  • Turkey: Istanbul – 550 km

На място има безплатен паркинг.

Транспорт в София

Използвайте метрото, препоръчваме го! Мястото се намира между метростанции „България” и „Красно село” на зелена метро линия 3. Можете да спрете на някоя от тези метростанции и да се разходите за 5-10 минути. до мястото, което е в рамките на парк.

 

Можете също да използвате Трамвай 5 от центъра до мястото.

 

Летище София, Терминал 2 се намира на Метростанция „Летище София”, жълта метро линия 4. Ако искате да отидете с метрото от летището до мястото, трябва да използвате жълта метро линия 4 от летище София до метростанция “ Софийски университет Св. Климент Охридски” и преминаване на зелена метро линия 3. След смяната се пътува от метростанция “Орлов мост” до метростанция “България” или метростанция “Красно село”.

 

Билетът струва 0.80 EUR/1.60 BGN. Можете да платите с карта в целия градски транспорт.

 

Цената на такси от летището до мястото е около 10-15 €.

Ако идвате с кола и сте в центъра на града, имайте предвид, че има винетен стикер за пътищата и платена зона за паркиране в центъра.

 

Има активен „Уикенд винетен стикер“ от 12:00 ч. в петък до 23:59 ч. в неделя, който струва 5€. Ако не можете да се вместите в тези часове, винетен стикер за 1 седмица е 7.50€, можете да го закупите онлайн тук: https://en.vinetki.bg/buyvignette